News

Kaia Gerber se distrează pe o plajă din Miami. Ipostaze inedite cu fiica lui Cindy Crawford

Kaia Gerber se distrează pe o plajă din Miami. Ipostaze inedite cu fiica lui Cindy Crawford

Miami Beach, FL - Kaia Gerber displays her dazzling smile as she frolics in the waters of South Beach with friends. The young model flaunted her beach body in a tiny black bikini ahead of the Easter holiday. Pictured: Kaia Gerber BACKGRID USA 31 MARCH 2018 BYLINE MUST READ: VAEM / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Este una dintre cele mai tinere modele şi deja are un succes răsunător pe podiumurile din întreaga lume. Kaia Gerber, fiica şi copia fidelă a lui Cindy Crawford, arată senzaţional la plajă, mai ales că este înaltă, cu picioare lungi şi are un abdomen de invidiat.

Este în vacanţă în Miami, iar tânăra de 16 ani se distrează alături de nişte prietene la fel de hot. Dress code-ul pentru această escapada? Evident, costumul de baie cât mai decoltat, iar starea de euforie este un must în orice vacanţă.  Mulţi au spus că este mult prea slabă, însă tinerei modeline nu îi pasă, iar apariţia sa în costum de baie este una care atrage privirile.

Adolescenta a petrecut alături de mai multe fete de vârsta ei, în compania cărora a fost fotografiată în ipostaze inedite. A fost imortalizată în apă, pe o plajă din South Beach, în timp ce era purtată în spate de una dintre prietene.

Foto: Hepta

Modifică Setările