News

Kaia Gerber, super sexy la o petrecere în Berlin. Are doar 16 ani şi a purtat cea mai scurtă rochie

Kaia Gerber, super sexy la o petrecere în Berlin. Are doar 16 ani şi a purtat cea mai scurtă rochie

Cindy Crawford`s 16 years old daughter Kaia Gerber and Germanys Topmodel Toni Garrn attend the Omega "Tresor" Launch Event at Kraftwerk on May 2, 2018 in Berlin, Germany

Pictured: Kaia Gerber Ref: SPL1690918 020518
Picture by: A-way! / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Kaia Gerber este din ce în ce mai cool. De la 14 ani a debutat fiica lui Cindy Crawford în lumea modelingului, iar acum, la 16 ani, se poate bucura de un succes enorm şi se mândreşte cu numeroase campanii de promovare pentru branduri celebre, dar şi prezentări de modă la cele mai tari show-uri de modă.

Îi seamănă perfect mamei sale şi îi calcă pe urme în această carieră în industria fashion, aşa că nu e de mirare că tânăra Kaia reuşeşte să atragă atenţia pe la evenimentele mondene. Kaia a fost superbă la petrecerea Omega din Berlin, miercuri seara.

Au fost mai multe modele celebre, însă Kaia a radiat. Şi-a etalat picioarele foarte lungi într-o rochie neagră, foarte scurtă. A completat ţinuta cu o pereche de cercei preţioşi, ceasul Omega şi sandale cu toc foarte înalt. O apariţie care a întors toate privirile, mai ales că decolteul a fost unul generos.

Foto: Splash News, Instagram

Modifică Setările