News

Kamala Harris n-are copii, dar se comportă cu ea ca o mamă. Cine este frumoasa Meena Harris, nepoata vicepreşedintei SUA?

Kamala Harris n-are copii, dar se comportă cu ea ca o mamă. Cine este frumoasa Meena Harris, nepoata vicepreşedintei SUA? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După cum ştim, noul vicepreşedinte al Americii, Kamala Harris, în vârstă de 56 de ani, nu are copii.

Dar asta nu înseamnă că aceasta nu are o familie frumoasă din partea surorii ei mai mici cu trei ani, Maya Harris. Singura fiică a acesteia şi nepoata Kamalei Harris se numeşte Meena Harris, are 36 de ani, o avocată care a terminat Harvard-ul şi, actualmente, autoare de cărţi pentru copii şi susţinătoare a mişcării feministe.

Asta pentru că Meena este mamă a două fetiţe cu partenerul ei, Nikolas Ajagu, unele care au atras atenţia cu drăgălăşenia lor la învestirea de pe 20 ianuarie. Cele două fetiţe au purtat, atunci, hăinuţe asemănătoare cu cele pe care obişnuiau să le poarte Kamala şi sora sa, Maya, când erau mici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meena Harris (@meena)

Nu se ştiu prea multe despre tatăl nepoatei vicepreşedintei, sora ei rămânând însărcinată cu Meena în liceu şi alegând să nu vorbească despre această perioadă a vieţii sale. Pielea deschisă la culoare a fiicei sale dă de înţeles că acesta era un bărbat caucazian. Meena Harris a fost adoptată, însă, de soţul mamei sale, avocatul Tony West, pe care Maya l-a cunoscut la facultatea de Drept a Universităţii Stanford.

Meena Harris este foarte apropiată de vicepreşedinta americană şi, în mod curios, are chiar şi aceeaşi zi de naştere precum mătuşa ei: 20 octombrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meena Harris (@meena)

Iar Kamala se comportă, la rândul ei, ca o a doua bunică pentru fiicele în vârstă de doi şi de patru ani ale frumoasei sale nepoate.

Comentarii

Modifică Setările