Vedete

Kamara, dezvăluiri neaşteptate despre fratele lui. Musty de la Survivor România are trei copii cu trei femei

Kamara, dezvăluiri neaşteptate despre fratele lui. Musty de la Survivor România are trei copii cu trei femei

Cei care urmăresc reality-show-ul “Survivor România” de la Kanal D, filmat în Republica Dominicană, ar trebui să ştie mai multe detalii despre războinicul Musty Camara. Că este fratele celebrului solist Kamara se ştie deja, dar că este tatăl a trei copii, pe care i-a făcut cu trei femei diferite, a aflat Click! în exclusivitate chiar de la fratele său.

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani şi are o poveste de viaţă impresionantă. Cu o copilărie şi o adolescenţă trăite în mai multe ţări, după moartea tatălui său, survenită când el avea doar 2 ani, e un spirit liber şi neînfricat. La doar 15 ani a plecat de acasă, ca să studieze şi să muncească, a făcut naveta între Franţa şi Coasta de Fildeş, stabilindu-se câţiva ani mai târziu în Tenerife. Din 2015 trăieşte în România. Are trei fii şi pentru ei îşi doreşte să vină acasă cu trofeul - 50.000 euro.

Kamara (44 de ani), fratele mai mare cu 5 ani, a povestit însă mai multe despre Musty, cum era în copilărie şi ce năzbâtii făcea.

“El de mic era întreprinzător, a început să meargă la 7 luni, atât de precipitat a fost. Avea 2 ani, eu 7, când am trecut printr-o întâmplare, eram acasă, în bucătărie, mama era în spital, internată cu ocluzie intestinală după ce a născut-o pe sora noastră. La un moment dat am auzit pe cineva strigând la geam numele lui Musty. Şi m-am dus în sufragerie, stăteam la etajul 6 în Drumul Taberei şi l-am văzut pe pervazul geamului, se suise pe canapea şi apoi pe geam. Şi era acolo, la etajul 6, se uita în jos. Îl strigă cineva şi el s-a dus să se uite. Şi când l-am văzut nu mi-a venit să cred, m-am dus încetişor pe la spate să-l prind. L-am tras, am căzut cu el pe canapea şi de atunci am bătut toate geamurile în cuie”, a povestit Kamara. 

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici.

Modifică Setările