Lifestyle

Kanal D a făcut marele anunţ! Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!“ şi care sunt noutăţile?

Kanal D a făcut marele anunţ! Când începe noul sezon „Bravo, ai stil!“ şi care sunt noutăţile? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, împreună cu membrii juriului, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu, vor da startul celei mai stilate competiţii din România, alături de 10 concurente ambiţioase, gata să demonstreze tuturor că pentru a avea stil ai nevoie nu de bani, ci de inspiraţie şi creativitate.

Cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil!" va intra în casele românilor cu o ediţie specială, plină de eleganţă şi strălucire, pe 31 decembrie, la cumpăna dintre ani, de la ora 20.00. În fiecare săptămâna, la masa Juriului se va afla un invitat special, o personalitate care va fi gata să valideze şi să comenteze ţinutele concurentelor.

„Sunt foarte nerăbdătoare să revenim în faţa telespectatorilor cu o emisiune atât de iubită, care a schimbat, încă de la lansare, viaţa celor care apreciază estetică vestimentară, modul în care este purtată o ţinută şi în care hainele vorbesc despre personalitatea noastră. Mă bucur că «Bravo, ai stil!» a devenit un adevărat ghid pentru cei de acasă şi pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu bună credinţă şi pasiune, de membrii juriului «Bravo, ai stil!»! Începe un nou sezon, o nouă călătoriei pentru acele tinere care îşi doresc să demonstreze că sunt creative, talentate şi că merită marele premiu de 100. 000 de lei şi titlul de «Cea mai stilată femeie din România»! Le doresc succes concurentelor şi abia aştept să ne cunoaştem din ce în ce mai bine pe platourile de filmare“, a declarat Ilinca Vandici.

Cristina Mihaela, în noul sezon „Bravo, ai stil!“

În acest sezon vor fi la putere acele concurente care vor reuşi să câştige aprecierea juraţilor şi a telespectatorilor prin măiestria cu care combină elemente vestimentare accesibile şi prin modul în care „compoziţia“  va spune ceva despre cea care o poartă.  Şi, pentru că orice ţinută poate fi schimbată radical şi deveni remarcabilă printr-un detaliu bine plasat, concurentele vor putea să apeleze la Retouch Studio, o noutate a acestui sezon. Cristina Mihaela, una dintre cele mai valoroase foste concurente „Bravo, ai stil!“, va fi acolo şi le va ghida pe concurente atunci când vor avea nevoie de puţină magie pentru alcătuirea ţinutei.

„Stilul este, înainte de toate, atitudine, creativitate, bucuria şi talentul de a transmite ceva prin ţinută pe care o porţi. Asta încercăm să descoperim şi să cultivăm la concurentele noastre. Banii nu contează în această ecuaţie. O ţinută foarte accesibilă ca preţ poate deveni câştigătoare prin «magia» posesoarei, singura care poate alcătui ceva memorabil, care să te atragă şi să nu te lase indiferent“, a adăugat Ilinca Vandici.

Eliminările se vor face în Gale, în urmă voturilor prin SMS ale telespectatorilor

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluţia în concurs a concurentelor, pentru că aceştia îşi vor putea susţine favorită prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul galelor se vor face eliminările, în urma voturilor. Mai multe informaţii referitoare la mecanismul de votare vor fi furnizate în perioada următoare.