Gossip

Kanye West a cumpărat deja verighetele?

Rapperul american pare foarte hotărât s-o ia de soţie pe vedeta de reality show Kim Kardashian, cu toate că gurile rele trâmbiţau despărţirea lor inevitabilă.

După ce a născut în iulie o fetiţă, North West, alintată Nori, Kim se pregăteşte pentru un alt eveniment major: căsătoria cu tatăl micuţei, Kanye West.

Potrivit unor martori, rapperul s-ar fi ocupat deja de verighete, fiind surprins într-un magazin de bijuterii din Beverly Hills. El ar fi intrat într-un boutique Cartier, unde s-ar fi uitat la o verighetă cu un diamant încastrat pentru logodnica lui.

„Kanye studia cu atenţie toate inelele de căsătorie, ca şi cum s-ar pregăti să ia o mare decizie. Şi când spun «mare», mă refer chiar la ceva mare, cântăreţul se uita la cele mai mari şi mai scumpe diamante din întreg magazinul“, a declarat o sursă pentru site-ul X17.com.

Rapperul, în vârstă de 36 de ani, a părăsit magazinul fără a avea asupra lui o pereche de verighete, însă a folosit cardul de credit şi se speculează că ar fi comandat un inel special pentru logodnica lui, Kim Kardashian, care a mai fost căsătorită de două ori.

De asemenea, o sursă a dezvăluit anterior că cei doi se pregătesc să se căsătorească, iar marele eveniment ar putea avea loc la Paris.

Foto: WENN