Vedete

Kanye West este devastat. Cântăreţul a postat o fotografie în care se sărută cu Kim Kardashian şi recunoaşte public că o vrea înapoi

Kanye West este devastat. Cântăreţul a postat o fotografie în care se sărută cu Kim Kardashian şi recunoaşte public că o vrea înapoi camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Lucruri ciudate se întâmplă între Kanye şi Kim. După ce s-au despărţit şi fiecare a luat-o pe un drum separat, cântăreţul face ceva la care nimeni nu se mai aştepta.

Probabil că noua relaţie a fostei sale soţii cu care are 4 copii nu i-a căzut bine deloc. Bărbatul a fost fotografiat abătut. Pe măsură ce zâmbetul lui Kim Kardashian e mai mare alături de noul său iubit, tinerelul Pete Davidson, cu atât mai mult se adânceşte Kanye în depresie.

El a surprins pe toată lumea în weekend-ul de Ziua Recunoştinţei, când a postat o fotografie alb negru în care se săruta cu fosta soţie, o captură de pe TMZ oficial, în care scria: Kanye West spune că Dumnezeu îl va readuce alături de Kim, pentru a inspira milioane.”

Artistul a distribuit această poză la secţiunea InstaStories, chiar dacă şi-a golit complet contul de Instagram de postări.

Bărbatul a rămas în relaţii amicale cu Kim după despărţire, amândoi susţinându-se reciproc. La evenimentul din L&A de Ziua Recunoştinţei, Kanye a urcat pe scenă şi a vorbit de relaţia sa cu Kim, explicând că încă este implicat şi că nu vrea să meargă mai departe.

Potrivit People Magazine, West ar fi spus: ”Dumnezeu vrea să vadă dacă ne putem recâştiga relaţiile pierdute. Am făcut greşeli. Eu am făcut greşeli. Am comis lucruri intolerabile pentru calitatea de soţ, dar azi, nu ştiu din ce motiv, nu ştiam că mă voi afla în faţa acestui microfon, vreau să încep să schimb scenariul.” Kanye a precizat că nu tabloidele decid deznodământul familiei sale. ”Eu sunt patriarhul familiei mele”, a spus acesta.

”După ce ne vom împăca, milioane de oameni vor înţelege că pot depăşi traumele despărţirii”, a concluzionat Kanye.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările