News

Kanye West a umilit doi fani cu handicap locomotor!

de admin

Gafă de proporţii, aşa cum numai un star precum Kanye, ameţit de atâta egocentrism, putea săvârşi. Şi cum doar Kim Kardashian ar putea să-l înţeleagă... Ce a făcut West la cel mai recent concert al său de la Sydney?

"Nu pot continua show-ul până când nu vă veţi ridica toţi în picioare", a strigat la uhn moment dat Kanye la concertul de vineri seara, susţinut pe Qantas Credit Union Arena din Los Angeles. "Aveţi voie să staţi jos doar dacă aveţi permis de handicapat la concert şi loc special de parcare şi toate chestiile care vin la pachet. Eu o să-i văd pe toţi cei care stau jos, credeţi-mă, sunt foarte bun la asta". Şi într-adevăr, Kanye s-a dovedit ochi de vultur, care şi-a vânat fanii toată seara, efectiv hărţuindu-i pentru a se ridica entuziast în picioarele la cântecele lui.

Momentul cel mai penibil a fost la melodia "Good Life", când starul s-a enervat din nou. "E incredibil, niciodată n-am fost nevoit să aştept atât de mult până să încep să cânt un cântec", a spus Kanye, după ce a detectat un fan care stătea în continuare pe scaun. Observând că fanul face semne că are handicap, West a făcut un gest şocant: a trimis un bodyguard să verifice dacă omul respectiv chiar era într-un scaun cu rotile! După ce bodyguardul a confirmat, abia atunci cântăreţul a continuat show-ul. Reacţiile fanilor dezamăgiţi au invadat Twitterul.

Foto: WENN

Modifică Setările