News

Kate Beckinsale a făcut o nouă cucerire: „minorul” Goody Grace

Kate Beckinsale a făcut o nouă cucerire: „minorul” Goody Grace camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La an nou, iubire nouă! Frumoasa actriţă s-a reprofilat de ceva vreme pe tinerei care o fac să trăiască viaţa din plin. Dacă anul trecut stârnea rumoare în presa americană cu relaţia cu Pete Davidson, iată că în plină pandemie e iar îndrăgostită.

Viaţa amoroasă a vedetei din Unterworld, în vârstă de 46 de ani este ca un carusel. Ea a fost surprinsă recent ţinându-se de mână pe străzile din California, cu solistul canadian, Goody Grace, în vârstă de numai 23 de ani. Potrivit TMZ, cei doi sunt împreună chiar de la începutul anului, se urmăresc reciproc pe Instagram, iar actriţa nu se fereşte să îi comenteze la postările din social media. Între cei doi e o diferenţă considerabilă de vârstă, iar Goody se cunoaşte foarte bine cu un alt fost iubit mai tânăr al lui Kate, Pete Davidson. Cei doi au performat împreună pe scena unui concert susţinut în Los Angeles, în decembrie 2019.

Înainte de Kate, Pete a fost logodit cu Ariana Grande, iar de anul trecut până acum a adăugat la palmares alte două frumuseţi: Margaret Qualley şi Kaia Gerber

Beckinsale şi  Davidson, în vârstă de 26 de ani, au avut o relaţie scurtă, de aproape patru luni, în 2019. În martie anul trecut s-au afişat împreună, fiind surprinşi sărutându-se la un meci al echipei New York Rangers. Însă la începutul lunii mai îşi spuneau, deja, Adio!

Beckinsale a avut o relaţie cu actorul Michael Sheen din 1995 până în 2003, cu care are o fiică, Lily, născută în 1999. Vedeta din Pearl Harbor s-a căsătorit în 2004 cu regizorul Underworld, Len Wiseman, de care s-a separat în 2015, însă divorţul a fost finalizat abia în noiembrie anul trecut.

 

Comentarii

Modifică Setările