News

Kate Hudson, în culmea fericirii! Mămica a doi băieţi este însărcinată! Ce sex va avea copilul? VIDEO

Kate Hudson, în culmea fericirii! Mămica a doi băieţi este însărcinată! Ce sex va avea copilul? VIDEO

Kate Hudson attends Goldie's Love In For Kids at Ron Burkle's Green Acres Estate on November 3, 2017 in Beverly Hills, California. Photo by Lionel Hahn/AbacaPress.com

Surpriză! Actriţa şi iubitul ei, muzicianul Danny Fujikawa, vor deveni părinţi! Fiica lui Goldie Hawn a anunţat minunata veste pe pagina sa de Instagram, spre uimirea tuturor. În culmea fericirii! “Ne-am tot chinuit să ţinem sarcina secretă pentru cât mai mult timp, însă mai am puţin şi nasc, aşa că nu mai putem ascunde abdomenul meu proeminent…”, declară Kate. “A fost o adevărată provocare să încerc să ascuns sarcina, în plus e mai obositor să fac asta decât să recunosc, pur şi simplu, adevărul. Copiii meu, Danny, eu şi întreaga noastră familie suntem în al nouălea cer de fericire. Vom avea o fetiţă!”, a continuat Hudson destăinuirea sa. Kate şi Danny, viitori părinţi Actriţa de 38 de ani, care este deja mama a doi băieţi, a postat, pe Instagram, şi o filmare în care dezvăluie sexul fătului ei.

Click mai jos pentru a vedea cum a anunţat Kate că este însărcinată!

">

Kate a recunoscut şi faptul că primul semestru al sarcinii n-a fost deloc uşor pentru cea care nu avusese nicio problemă în celelalte două sarcini ale ei. “Dacă vă întrebaţi de ce am fost atât de absentă în ultima vreme de pe conturile mele de social media e pentru că m-am simţit atât de rău, încât n-am mai putut face nimic. Mi-a fost cel mai rău din toate cele trei sarcini ale mele. Mi se face greaţă numai dacă mă uit la fotografii cu mâncare sau mă apucă epuizarea numai dacă mă gândesc să fac o instastory”, a încercat să explice frumoasa gravidă situaţia delicată în care se află.

Zâmbetul larg şi burtica proeminentă o cam dau de gol!

Kate şi Danny formează un cuplu încă din decembrie 2016. Actriţa are un fiu, pe Ryder (14) cu fostul ei soţ, Chris Robinson, şi alt băiat, pe Bingham (6), cu fostul ei logodnic, Matt Bellamy, iar acum se pregăteşte să aducă pe lume o fetiţă.

Kate cu unul dintre băieţii ei

Felicitări, Kate Hudson!

Modifică Setările