News

Kate Hudson, prima apariţie pe covorul roşu cu noul iubit

Kate Hudson, prima apariţie pe covorul roşu cu noul iubit

attends the premiere of 20th Century Fox's "Snatched" at Regency Village Theatre on May 10, 2017 in Westwood, California.

Când iubeşte, simpatica fiică a lui Goldie Hawn nu se sfieşte s-o arate. Asta s-a întâmplat aseară, lapremiera noului film în care joacă mama ei, când Kate Hudson a apărut alături de muzicianul Danny Fujikawa, cu care s-a şi sărutat în faţa fotografilor.

Kate, în vârstă de 38 de ani, şi Danny se zvoneşte că au început să iasă împreună din luna martie, când au fost surprinşi îmbrăţişaţi pe străzile din Los Angeles.

Kate Hudson şi Danny Fujikawa
La premiera filmului "Snatched"

E clar că blondina despre care s-a zvonit că se iubeşte cu Brad Pitt este cât se poate de fericită în noua ei relaţie, căci cei doi au fost numai zâmbet pe covorul roşu.

La fel de binedispuşi au apărut, la premieră, şi părinţii actriţei, Goldie Hawn şi tatăl ei vitreg, Kurt Russell, care au arăta şi ei foarte eleganţi în seara cea mare.

Ba mai mult, mama de 71 de ani şi fiica ei au părut a-şi fi coordonat ţinutele, ambele alegând nuanţe de gri şi negru pentru vestimentaţiile lor.

Kurt Russell, Goldie Hawn şi Kate Hudson

Foto: Getty Images

Modifică Setările