News

Kate Hudson, şantajată de bărbaţii din viaţa ei!

Kate Hudson, şantajată de bărbaţii din viaţa ei!

Kate Hudson and Chris Robinson during Opening Night of "The Producers" at Pantages Theatre in Hollywood, California, United States. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

După ce numele ei a avut onoarea de-a se asocia într-o poveste de iubire cu zeul Brad Pitt, Kate cea visătoare a primit o lovitură zdravănă de la fostul ei soţ, rockerul Chris Robinson, care a adus-o cu picioarele pe pământ. Kate Hudson şi Chris Robinson Muzicianul de 50 de ani, care i-a fost partener de viaţă blondinei între 2000 şi 2007, a înaintat la tribunal o petiţie prin care cere redeschiderea procesului pentru custodia fiului lor, Ryder, de 13 ani. Asta pentru că, în­tre timp, rockerul de la The Black Crowes s-a răzgândit şi nu-i mai ajunge custodia comună a copilului: vrea s-o târască iar pe fiica lui Goldie Hawn pe la judecător şi tot ea să plătească toa­tă distracţia, thank you very much. Distracţia constând şi în testări inopinate ale celor doi părinţi pentru consum de droguri şi alcool. Or şti oamenii legii ceva... Bill Hudson Partea interesantă de-abia acum vine. Ta­tăl lui Kate, muzicianul Bill Hudson, ar putea fi un martor vital pentru partea adversă, şi anume fostul soţ Chris. De fapt, pe acesta l-a luat gura pe dinainte şi l-a ajutat pe Robinson pe gratis, spunând că actriţa de 37 de ani n-a fost niciodată o mamă bună. „O iubesc pe Kate, dar a făcut nişte lucruri îngrozitoare. Este o răsfăţată insensibilă, după părerea mea“, a spus Bill despre actriţa care este mult mai apropiată de tatăl ei vitreg, Kurt Russell. Kate Hudson, Ryder Robinson şi Bingham Bellamy Mai neplăcut este că şi Kate reuşeşte să-şi dea singură foc la valiză, cu mărturisiri de ge­nul următoarelor: „Câteodată, simt că ar trebui să câştig premiul pentru cea mai bună mamă. Dar sunt şi dăţi când mă trezesc făcând lucruri fără noimă, în colţuri îndepărtate ale casei, pentru ca să realizez apoi că mă ascund, la propriu, de copiii mei.“

Judecând la rece, am putea vedea că actriţa glumeşte şi am putea simţi o oarecare frus­trare în cuvintele tatălui ei biologic, care ar putea încerca să se răzbune pentru că actriţa nu-l lasă să-şi vadă nepoţii, pe Ryder (13) şi pe Bingham (5), ultimul fiind fiul lui Kate cu Matt Bellamy.

Kate Hudson şi Danny Fujikawa

Şi dacă tot vorbim de rockeri, să vorbim şi de Danny Fujikawa. Nici noi nu ştiam cine este până când n-a apărut sărutând-o de mama focului pe actriţă, pe străzile din New York, semn că idila cu Brad Pitt chiar nu mai are şanse. Fost chitarist al unei trupe de-acum defuncte din Los Angeles, şi anume Chief, omul este descris de cine îl cunoaşte ca fiind un tip cool şi foarte de treabă. Şi, adăugăm noi, cu siguranţă mai chipeş decât muzicienii care i-au precedat.

foto: rex features / splash news / guliver / getty images

Modifică Setările