Gossip

Kate Hudson şi Nick Jonas, din nou surprinşi împreună

Kate Hudson şi Nick Jonas, din nou surprinşi împreună

Când ne obişnuisem cu ideea că au fost doar... prieteni şi că acum nu mai sunt, pentru că Nick Jonas a început o relaţie amoroasă cu Lily Collins, Kate Hudson şi tânărul artist au fost din nou surprinşi împreună.

Ce să mai înţelegem? Se prezintă la aceleaşi evenimente, stau împreună, îşi zâmbesc, se sorb din priviri...şi chiar se sărută, dar sunt doar prieteni! Cel puţin asta declară ei ori de câte ori au ocazia.

După ce au fost văzuţi sărutându-se sâmbăta trecută la Super Bowl, joi seară, cei doi şi-au făcut apariţia într-un restaurant italian din Los Angeles unde au luat cina.

nick şi kate
Au luat cina împreună

Potrivit martorilor citaţi de DailyMail.co.uk, cei doi au petrecut patru ore în acel restaurant, timp în care au fost foarte apropiaţi. La plecare, însă, au preferat să iasă pe uşa din spatele restaurantului pentru a evita paparazzi care s-au strâns în număr mare în faţa respectivului local.

Totuşi, unii fotografi de ocazie au reuşit să surprindă o fotografie cu cei doi urcându-se în aceeaşi maşină. Deci, voi ce credeţi? Sunt sau nu împreună?

poza plecare
Au plecat cu aceeaşi maşină

Amintim că Nick Jonas şi Kate Hudson au fost văzuţi împreună prima oară în luna septembrie, anul trecut.

foto: captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările