Kate & William

Kate, în centrul atenţiei la Buckingham. A purtat tiara Dianei la recepţia dată de Regină

Kate, în centrul atenţiei la Buckingham. A purtat tiara Dianei la recepţia dată de Regină camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În timp ce cumnata sa nu a primit invitaţie din partea suveranei Marii Britanii, Kate Middleton, soţia Prinţului William, a fost în centrul atenţiei la recepţia anuală de la Buckingham Palace.

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o superbă rochie Bespoke, cu care n-am mai văzut-o nicicând, arătând parcă desprinsă din basmele cu prinţese pentru copii. Ea şi-a accesorizat superba rochie cu Cambridge Lover's Knot Tiara, pe care obişnuieşte s-o poarte la astfel de evenimente, şi despre care Diana se plângea că ar fi prea grea.

Kate a purtat şi cercei perluţă, pe care îi deţine încă de la nunta cu Prinţul William, fiind un dar de la regina Marii Britanii, dar şi o brăţară asortată şi un clutch argintiu. Accesoriul care a atras cel mai tare atenţia a fost, însă, ordinul regal purtat de Kate în piept.

În octombrie, Ducesa de Cambridge a fost fotografiată pentru prima dată purtând Ordinul familiei regale al Reginei Elisabeta a II-a. Această distincţie este oferită de suverană femeilor din sânul familiei regale şi este purtată la evenimente precum banchete de stat ori recepţii diplomatice de la Palatul Buckingham. Se crede că Ducesa de Cambridge a primit această distincţie anul trecut, în decembrie.

Modifică Setările