Royals

Kate Middleton a fost ţinta fetelor rele din liceu. O tachinau pentru că era prea înaltă şi prea slabă

Kate Middleton a fost ţinta fetelor rele din liceu. O tachinau pentru că era prea înaltă şi prea slabă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Kate Middleton, ducesa preferată a Angliei, n-a dus o viaţă liniştită în şcoală.

Ei bine, se pare că soţia Prinţului William a devenit ţinta agresiunii colegelor sale de clasă atunci când a studiat la Downe House, un internat de fete din Berkshire, potrivit unor afirmaţii explozive. Biografa regală Katie Nicholl a vorbit despre calvarul neştiut al lui Kate şi despre existenţa ei deloc plăcută ca tânără studentă, viitoarea ducesă transferându-se la acest internat pe când avea 13 ani.

"Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare.Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală".

Nicholl a explicat că, datorită aspectului ei subţire şi înalt, Kate „s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete”. Kate a fost atât de nefericită la acest internat, încât, într-un final, părinţii ei au decis s-o mute la o şcoală cu o atmosferă mai puţin crudă, şi anume Marlborough.

După cum ştim cu toţii, viaţa ducesei s-a schimbat foarte mult, între timp, şi Kate a devenit un membru cheie al familiei regale, după ce s-a căsătorit cu Prinţul William.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările