Evenimente

Kate Middleton a jucat tenis cu campioana Emma Răducanu

Kate Middleton a jucat tenis cu campioana Emma Răducanu camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Casa regală britanică este un suporter înfocat al sporturilor, iar ducesa de Cambridge are o afinitate aparte pentru tenis, fiind des prezentă la competiţiile mari desfăşurate în Marea Britanie.

Drept pentru care, Kate Middleton s-a întâlnit vineri cu Emma Răducanu, campioana de la US Open, şi împreună au jucat o partidă de tenis la Centrul Naţional de Tenis din Londra.

Ducesa joacă foarte bine şi a venit corespunzător echipată: fustă de tenis, pantofi şi hanorac. Naturaleţea şi zâmbetul ducesei sunt cuceritoare, indiferent că face sport sau se află la vreo întâlnire oficială.

Scopul întâlnirii a fost ca ducesa să îi felicite pe sportivi. Ea i-a întânit şi pe Joe Salisbury, care a câştigat titlul de dublu masculin la US Open împreună cu americanul Rajeev Ram, dar şi pe Gordon Reid şi Alfie Hewett, campionii la dublu în scaun cu rotile.

Emma Răducanu a scris istorie cu victoria sa de la US Open, când a devenit prima câştigătoare venită din calificări.

Pentru succesul ei, Emma a fost felicitată, între alţii, de Regina Elisabeta a Marii Britanii, de premierul Boris Johnson, de prinţul Charles, de ducii de Cambridge, de fostele mare campioane ale tenisului Martina Navratilova şi Billie Jean King.

După succesul de la New York, Răducanu a reuşit un salt de 127 de locuri în ierarhia mondială şi a ajuns până pe 23. Sportiva de origine canadiană, cu cetăţenie britanică, are un tată român şi o mamă de origine chineză, ambii extrem de mândri de performanţele sale.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările