Royals

Kate Middleton a revenit la platformele reciclate, dar a compensat cu rochia

Kate Middleton a revenit la platformele reciclate, dar a compensat cu rochia

Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge arrive for a visit of the German Cancer Research Center on the second day of their visit to Germany on July 20, 2017 in Heidelberg, Germany. The Duke and Duchess of Cambridge will meet researchers including Nobel Prize winner prof. Dr. Harald zur Hausen, and visit the stem cell research lab. The royal couple are on a three-day trip to Germany that includes visits to Berlin, Hamburg and Heidelberg.

William şi Kate continuă să fie în centrul atenţiei în Germania, ţară pe care o vizitează în a doua parte a turneului lor regal european, alături de copiii lor.

Astăzi, Prinţul William şi soţia sa au fost invitaţi la un centru medical pentru cercetări împotriva cancerului, din localitatea Heidelberg, lucru care ne dă ocazia să le admirăm ţinutele afişate la această întâlnire.

Ducii, azi, în Germania
Au revenit platformele nude!

Ei bine, Kate a încercat să-şi însenineze ziua, purtând o rochie galbenă canar, cu broderie şi croială clasică, la care a accezorizat deja bine ştiutele espadrile cu platformă de la Monsoon, pe care le-a mai purtat de nenumărate ori, în ultimii ani.

Ducii vor mai sta două zile în Germania
Rochia galbenă e nouă, pantofii nu

Face ce face Kate şi se întoarce la perechea de încălţăminte în care se simte ea cel mai bine, deşi modelul ăsta de pantofi nu mai este de ceva timp în tendinţe. Noi ne-am entuziasmat, ce-i drept, la vederea sandalelor cu barete abordate în ultimele zile de ducesă, un model care aducea un aer mai cool în ţinuta ei.

Şi William a fost foarte elegant în ţinuta sa cu sacou deschis la culoare şi pantaloni bleumarin, cu toate că, trebuie să recunoaştem, ţinutele celor doi soţi nu se completează chiar foarte bine.

Foto: Getty Images

Modifică Setările