Royals

Kate Middleton a schimbat două ţinute superbe într-o zi. Îi aruncă mănuşa lui Meghan Markle?

Kate Middleton a schimbat două ţinute superbe într-o zi. Îi aruncă mănuşa lui Meghan Markle? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ceva se întâmplă cu Ducesa de Cambridge.

O schimbare în bine la nivel vestimentar, mai exact, dacă e să ne luăm după ţinutele afişate, ieri, la două evenimente regale. Mai întâi, Kate Middleton şi Prinţul William au vizitat o expoziţie foto la staţia Waterloo din Londra, iar ducesa a purtat, cu această ocazie, o superbă haină roşie lungă, semnată Alexander McQueen. 

Soţia Prinţului William şi-a completat ţinuţa cu o fustă neagră, cu pliuri, şi o pereche de pantofi din piele întoarsă. 

Mai târziu, ducesa în vârstă de 39 de ani şi-a asortat ţinuta la cea a soţului ei, adoptând un costum albastru, cu pantaloni, deosebit de şic. Taiorul acestuia în special, de la brandul Smythe, are o croială foarte interesantă la spate, aşa cum am putut vedea din pozele cu Kate Middleton.

Schimbarea ţinutelor s-a făcut pentru interviul pe care cei doi l-au dat echipei TV de la emisiunea Good Morning Britain, pentru gala Pride of Britain, care va avea loc la sfârşitul acestei luni. 

Interesant este că, pentru prima ţinută, Kate Middleton a adoptat şi o mască facială din material cu print floral, aşa cum ne-a obişnuit, ducesa preferând să poarte astfel de măşti personalizate în locul celor simple, chirurgicale. 

Foto: Dailymail, Profimedia

Comentarii

Modifică Setările