Kate & William

Kate Middleton a surprins cu o creaţie Elie Saab la Royal Ascot. Ducesa a schimbat registru vestimentar?

Kate Middleton a surprins cu o creaţie Elie Saab la Royal Ascot. Ducesa a schimbat registru vestimentar? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Mult aşteptata cursă de cai din Marea Britanie a avut loc, ieri, ocazie cu care regalităţile au purtat ţinute alese, accesorizate cu pălării spectaculoase, în timp ce au luat parte la procesiunea de trăsuri.

Ducesa de Cambridge a fost nelipsită de la acest eveniment de familie, sosind în cea de-a doua trăsură, alături de soţul ei, Prinţul William, Ducesa de Cornwall şi Prinţul de Wales. Trăsura lor a urmărit-o îndeaproape pe cea a reginei Elisabeta, care călătorea alături de Regii Olandei şi fiul său, Prinţul Andrew.

Pentru această ocazie, Kate a optat pentru o rochie Elie Saab, într-un ”blue ciel”, care era prevăzută cu o ”pussy-bow” şi mâneci transparente. A fost, fără doar şi poate, o ţinută nouă în garderoba Ducesei, care a adus acel suflu nou, mult necesar. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălărie cu boruri largi, prevăzută cu o floare imensă, dar şi cu pantofi stilettos, argintii, cu care nu am mai văzut-o până acum.

foto: profimedia