Kate & William

Kate Middleton a topit kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Iat-o la prima îndatorire regală comună cu soţul ei

Kate Middleton a topit kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Iat-o la prima îndatorire regală comună cu soţul ei camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

 

Acum că a încheiat concediu de maternitate, Ducesa de Cambridge s-a reîntors la îndatoririle regale. Astăzi, a avut loc prima apariţie publică alături de soţul ei, după ce l-a adus pe lume pe Prinţul Louis.

În luna aprilie a acestui an, Kate Middleton l-a adus pe lume pe micuţul Louis, cel de-al treilea copil al Prinţului William al Marii Britanii. De atunci, Ducesa a avut apariţii limitate în public, însă asta se va schimba în perioada următoare.

Kate a încheiat concediul de maternitate, aşadar simpatizanţilor regali vor avea ocazia s-o vadă foarte des în public. Săptămâna aceasta, de exemplu, a participat la Global Ministerial Mental Health Summit, dar o vom vedea şi vineri, la nunta Prinţesei Eugenie.

Revenind la evenimentul de astăzi, Kate a avut prima apariţie comună alături de soţul ei de când a născut a treia oară. Pentru o astfel de ocazie, Ducesa de Cambridge a reciclat o rochie lila, pe care a mai purtat-o de nenumărate ori.

Semnată de designerul  Emilia Wickstead, unul dintre preferaţii ei, rochia a pus în evidenţă silueta silfidă şi evident slăbită. Pesemne, Kate şi-a recuperat deja silueta de dinainte de sarcină şi a revenit la numărul de kilograme obişnuit. Iată mai multe fotografii de la apariţia ei! (foto galerie)