Royals

Kate Middleton, convocată de urgenţă de către Regina Elisabeta la palatul Buckingham?

Kate Middleton, convocată de urgenţă de către Regina Elisabeta la palatul Buckingham?

Miercuri, după ultima zi de grădiniţă a Prinţesei Charlotte, Kate Middleton şi-a făcut apariţia la Palatul Buckingham, la convocarea, pare-se, a Reginei Elisabeta.

Cu toate zvonurile apărute în ultime vreme despre disputa dintre Kate şi Meghan, Regina Elisabeta ar fi disperată să regleze lucrurile şi să salveze, din nou, imaginea monarhiei britanice. De aceea, ar fi apărut, neanunţată, Ducesa de Cambridge joi, la Palatul Buckingham.

Chipurile, aceasta ar fi fost invitată de către Regina Elisabeta la palat, pentru a vorbi despre presupusele tensiuni dintre ea şi cumnata sa, Meghan Markle. Kate îşi conducea singură bolidul, fiind urmată, într-adevăr, de o maşină de securitate.

Totuşi, alte surse spun că, de fapt, vizita neaşteptată este datorată faptului că Prinţesa Charlote foloseşte piscina Palatului Buckingham pentru a învăţa să înoate. Iar joi, când Kate a fost văzută sosind la Buckingham, Charlotte se afla pe bancheta din spate, în spatele geamurilor fumurii. (video în postarea ataşată de pe Instagram a unei vizitatoare)

Modifică Setările