Royals

Kate Middleton, cu o sarcină din ce în ce mai vizibilă, la slujba de duminică

Kate Middleton, cu o sarcină din ce în ce mai vizibilă, la slujba de duminică

*** NO UK NEWSPAPER OR MAGAZINE RIGHTS UNTIL 7 DAYS FROM PICTURE DATE, NO UK NEWSPAPER, NO MAGAZINE ONLINE WEBSITE USE OR ANY SOCIAL MEDIA USE WITHOUT PRIOR PERMISSION *** Photo Must Be Credited ©Stephen Daniels/Alpha Press 069856 07/01/2018 Prince Philip Duke of Edinburgh, Prince William Duke of Cambridge and Kate Duchess of Cambridge Katherine Catherine Middleton at Sandringham Church in Norfolk

Însărcinată în luna a şasea, Kate Middleton a fost fotografiată, ieri, în timp ce se îndrepta către slujba de duminică de la biserica de pe domeniul regal de la Sandringham.

Am putea spune că este pentru prima dată când o vedem pe ducesă cu un stomac mai rotund, vizibil chiar şi pe sub haina groasă de lână, creaţia designerului britanic Moloh.

Şi da, şi această haină lungă cu model clasic este una reciclată, Kate purtând-o şi cu alte ocazii. Ca accesorii, Kate a purtat o căciulă de blană, mănuşi şi pantofi în aceleaşi nuanţe, de maro.

Kate este mare fan al creaţiilor Moloh, ducesa purtând această haină şi în 2014, pe când era însărcinată cu Charlotte, dar şi mai demult, la un eveniment care a avut loc în aprilie 2013.

Alături de Kate Middleton şi de Prinţul William, au mai participat la slujbă Regina Elisabeta, care a purtat o haină într-o nuanţă intensă de fucsia, Prinţul Philip, sora ducesei, Pippa Middleton, şi soţul ei, James Matthews.

Foto: Hepta

Modifică Setările