Kate & William

Kate Middleton e iar însărcinată? Prinţesa Charlotte a făcut marele anunţ: „Mama aşteaptă încă o fetiţă“

Kate Middleton e iar însărcinată? Prinţesa Charlotte a făcut marele anunţ: „Mama aşteaptă încă o fetiţă“

Prinţul William şi Kate Middleton par că vor să aibă o familie foarte numeroasă şi, chiar dacă nu au anunţat public că îşi mai doresc copii, Prinţesa Charlotte i-a dat de gol.

Potrivit jurnaliştilor australieni de la New Idea, Kate Middleton ar fi însărcinată din nou şi ar aştepta un al patrulea copil, o fetiţă, care va fi surioara celor trei copii pe care Ducesa deja îi are cu Prinţul William: George, Charlotte şi Louis.

Informaţia potrivit căreia Kate Middleton e iar însărcinată a fost făcută publică după ce Prinţesa Charlotte ar fi făcut marele anunţ la şcoală, în faţa colegilor.

„«Mama aşteaptă încă o fetiţă». Una dintre ajutoarele învăţătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta şi nu i-a venit să creadă. Micuţa vorbea foarte tare şi părea convinsă că mama ei este însărcinată. Era foarte entuziasmată şi spunea că abia aşteaptă. A fost un anunţ incredibil, chiar în prima ei săptămână de şcoală“, le-a spus celor de la New Idea o sursă regală.

Potrivit presei din străinătate, despre Kate Middleton s-a scris pentru prima oară săptămânile trecute că ar fi din nou însărcinată, însă nicio sursă oficială nu a confirmat acest lucru, iar informaţiile apărute acum întăresc zvonurile.

Modifică Setările