Royals

Kate Middleton este furioasă din cauza portretului care i s-a făcut într-o revistă. Ce s-a scris despre mama ei?

Kate Middleton este furioasă din cauza portretului care i s-a făcut într-o revistă. Ce s-a scris despre mama ei? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Articolul Catherine the Great din prestigioasa revistă britanică Tatler se voia o descriere sinceră şi inedită a celei care va deveni, într-o zi, regină.

Numai că Ducesa de Cambridge n-a fost deloc onorată de amplul material din noul număr al revistei, dimpotrivă.

Informaţiile din culise cum că soţia lui William are şi o faţă nemiloasă, focusată pe marele premiu, viitorul titlu de regină, n-au pus-o chiar într-o lumină favorabilă. De aceea, este posibil ca Prinţul William şi Kate Middleton să ia măsuri legale împotriva acestei publicaţii, după ce Palatul Buckingham a criticat vehement acest articol, considerându-l fals de la cap la coadă.

O altă informaţie din cauza căreia Kate este furioasă susţine că aceasta a slăbit dramatic deoarece nu mai face faţă volumului de muncă cu care a rămas după ce Meghan şi Harry au părăsit palatul. 

În plus, autorii articolului o aduc în discuţie şi pe mama lui Kate, Carole Middleton, descrisă ca fiind o snoabă îmbogăţită, în timp ce sora mai mică a ducesei, Pippa Middleton, este considerată ca pozând într-o figură regală, deşi nu este aşa ceva. 

Mai mult, acelaşi articol susţine că Prinţul William este obsedat de soacra sa, Carole Middleton, pe care a ajuns să o privească ca pe un substitut de mamă. De aici şi influenţa masivă de care se bucură aceasta la palatul regal. 

Modifică Setările