Kate & William

Kate Middleton, îmbrăcată corect politic în turneul din Pakistan. A purtat trei ţinute tradiţionale

Kate Middleton, îmbrăcată corect politic în turneul din Pakistan. A purtat trei ţinute tradiţionale camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Acum că ne-am despărţit de Ducii de Sussex şi turneul lor african, este rândul cumnaţilor de Cambridge să facă figură frumoasă ca trimişi ai reginei.

Este vorba despre turneul regal al lui Kate şi-al lui William în Pakistan, prima vizită regală în această ţară islamică din ultimii 13 ani. În ceea ce-i priveşte pe Ducii de Cambridge, aceasta este prima lor vizită absolută într-o ţară musulmană.

În ceea ce-o priveşte pe Ducesa de Cambridge, aceasta s-a pregătit cât se poate de bine pentru întâlnirea cu oficialii pakistanezi, purtând, ieri, un prim outfit cu o linie tradiţională din această ţară, creat de brandul britanic Catherine Walker.

Ţinuta lui Kate Middleton a ieşit în evidenţă şi datorită culorii albastru-mentă a rochiei lungi şi a pantalonilor purtaţi pe dedesubt, ţinută completată de o pereche de pantofi nude.

Outfitul ducesei a fost completat de un clutch în ton cu nuanţa pantofilor şi de o pereche de cercei în ton cu cea a rochiei.

Azi, în cadrul vizitei la o şcoală de fete din Islamabad, ducesa a combinat o tunică tradiţională, de data aceasta albastră, cu o pereche de pantaloni de aceeaşi culoare, o eşarfă lungă şi o pereche de pantofi nude, cu toc mic.

Mai târziu, atunci când ducii au fost primiţi de premierul pakistanez Imran Khan, Kate a schimbat o a treia ţinută tradiţională, alcătuită dintr-o tunică verde midi, pantaloni albi, pantofi verde închis şi eşarfă lungă de aceeaşi nuanţă.

Trei ţinute corect politic ale unei ducese care începe să se pregătească din ce în ce mai intens pentru rolul de regină.

Foto: profimedia

Modifică Setările