Royals

Kate Middleton, în roz! Să fie un semn în legătură cu sexul bebeluşului nr. 3?

Kate Middleton, în roz! Să fie un semn în legătură cu sexul bebeluşului nr. 3?

Astăzi, Ducesa de Cambridge a participat la al doilea eveniment oficial din anul acesta. Însărcinată cu al treilea copil, soţia Prinţului William se dovedeşte a fi extrem de activă în această etapă a sarcinii sale.

La orele prânzului, Ducesa de Cambridge şi-a făcut apariţia la Catedrala Coventry pentru a se întâlni cu câţiva membri din comunitatea locală. Îmbrăcată în roz, în acelaşi palton Mulberry pe care l-a purtat în martie 2015, când era însărcinată cu Prinţesa Charlotte, Ducesa de Cambridge a arătat la fel de elegantă ca întotdeauna.

Burtica e din ce în ce mai vizibilă

De altfel, alegerea sa vestimentară la cea de-a doua îndatorire oficială din 2018 ne face să ne gândim dacă nu cumva bebeluşul nr. 3 va fi tot o fetiţă. Ei bine, sigur nu vom şti decât în momentul naşterii, care se preconizează să aibă loc în luna aprilie.

Revenind la apariţia Ducesei, aceasta şi-a completat look-ul cu dresuri negre, opace, stilettos asortaţi şi mănuşi negre. La această „baie de mulţime”, Kate a primit nenumărate cadouri pentru cei doi micuţi ai ei, George şi Charlotte, dar şi pentru bebeluşul care e pe drum.

foto: Twitter

Modifică Setările