Vedete

Kate Middleton îşi creşte copiii urmând principiile Prinţesei Diana

Kate Middleton îşi creşte copiii urmând principiile Prinţesei Diana

Ducesa de Cambridge urmează exemplul Prinţesei Diana: Kate nu doreşte ca George, Charlotte şi Louis să crească sub un „clopot de sticlă“.

Deşi copiii lor sunt moştenitorii tronului Marii Britanii, fiind aşadar privilegiaţi de când s-au născut, Kate Middleton si Printul William vor ca aceştia să aibă o copilărie cât mai normală.

Ducesa de Cambridge a adoptat o strategie folosită de Prinţesa Diana şi încearcă să-i crească pe George, Charlotte şi Louis în lumea reală. „Kate şi-a dorit întotdeauna ca micuţii ei să traiască în lumea reală. Ea şi William nu vor ca ei să trăiască intr-un clopot de sticlă. Vor ca ei să crească având aceleaşi experiente precum ceilalţi copii”, a spus o sursă pentru The Sun.

Printesa Diana a fost prima care a rupt tradiţia strictă a casei regale britanice, creascându-şi cei doi fii cât mai normal cu putinţă. Când William si Harry erau mici, Lady Di îi ducea din când în când să mănânce la McDonald’s, la film şi în parcurile de distracţii, pentru ca ei să aibă contact cu alţi copii, scrie InStyle.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Modifică Setările