Kate & William

Kate Middleton, o apariţie superbă şi modestă în roz, la finala de tenis câştigată de Novak Djokovic

Kate Middleton, o apariţie superbă şi modestă în roz, la finala de tenis câştigată de Novak Djokovic camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ieri, 11 iulie, Kate Middleton a avut o zi plină de apariţii importante.

Înainte ca aceasta să încurajeze naţionala Angliei din tribuna VIP a arenei Wembley, alături de Prinţul William şi fiul lor cel mare, Prinţul George, Kate Middleton a avut o apariţie solo la o altă finală.

Este vorba despre finala turneului de tenis de la Wimbledon, una câştigată de sârbul Novak Djokovic, acolo unde Kate a apărut mai şic ca niciodată, într-o rochie creaţie Beulah London.

Chiar dacă a fost vorba despre un eveniment sportiv important, Kate Middleton a jucat, mai degrabă, cartea modestiei, căci preţul ţinutei alese de ea nu este unul exorbitant: rochia midi într-o nuanţă de roz prăfuit costă 695 de lire sterline, în timp ce pantofii asortaţi de la Aldo sunt foarte accesibili, la un preţ de doar 30 de lire sterline.

După finala câştigată de Novak Djokovic, Kate Middleton l-a însoţit pe vărul Reginei Elisabeta, Ducele de Kent, la ceremonia de înmânare a trofeului, acesta fiind cel de-al 20-lea titlu de mare şlem pentru celebrul jucător sârb.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările