Kate & William

Kate Middleton, o sosie din altă generaţie a Reginei Elisabeta. E conservatoare, cuminte în ţinută şi joacă doar după reguli

Kate Middleton, o sosie din altă generaţie a Reginei Elisabeta. E conservatoare, cuminte în ţinută şi joacă doar după reguli camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu de puţine ori s-a spus că ducesa în vârstă de 38 de ani se poartă de parcă ar fi cu zece ani mai în vârstă.

În ultimii ani, Kate Middleton a urmat cu sfinţenie o linie mult prea conservatoare în ţinuta ei, în felul în care îşi poartă părul, în atitudinea în general cuminte pe care o afişează în apariţiile ei publice. Într-un duel stilistic cu Meghan Markle, soţia lui Harry cu un an mai mare decât Kate, Ducesa de Cambridge ar fi lăsată mult în urmă. 

Stiliştii britanici sunt de părere că ducesa ar putea duce lipsă de încredere în posibilităţile ei stilistice, motiv pentru care a început să copieze vestimentar membre mult mai în vârstă din familia regală, precum Ducesa Camilla sau Prinţesa Anne. 

"Ducesa se îmbracă în mod consecvent într-un mod adecvat, care uneori reproduce un stil mai vechi, pentru a rămâne în concordanţă cu îndatoririle sale regale", explică stilista Natalie Robinson. Însă acest formal reuşeşte mai degrabă să o îmbătrânească pe Kate. Cu toate acestea, anul acesta s-au observat ceva încercări timide ale lui Kate de a-şi vopsi părul într-o nuanţă mai modernă, cu şuviţe mai deschise la culoare, însă lungimea părului şi felul în care şi-l coafează sunt aceleaşi de mulţi ani.

Acelaşi lucru i s-a imputat şi Reginei Elisabeta în tinereţe, mulţi comentând că ţinutele acesteia sunt costisitoare, dar un pic cam demodate. Mai mult, suverana a fost chiar jignită, la 35 de ani, atunci când a fost vizitată de cuplul Kennedy la Palatul Buckingham. Jackie Kennedy i-a criticat, atunci, reginei vestimentaţia şi coafura depăşite, lucru pe care îl gândeau, de altfel, mulţi dintre cei care i-au fost contemporani în tinereţea ei.

Comentarii

Modifică Setările