Royals

Kate Middleton, outfit foarte elegant la o întâlnire oficială. Ce i-a interzis Regina să poarte?

Kate Middleton, outfit foarte elegant la o întâlnire oficială. Ce i-a interzis Regina să poarte? camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Înainte cu câteva ore să se prezinte la recepţia ţinută, luni seară, la Buckingham Palace, Kate a făcut o vizită oficială centrului ”Ronald McDonald House”, asupra căruia veghează de când s-a căsătorit cu Prinţul William.

foto: Getty / Hepta

Kate Middleton incaltaminte
A purtat un costum semnat de Rebecca Taylor

Zâmbitoare şi caldă, Kate a discutat cu familiile aflate în centrul respectiv, a dat sfaturi preţioase celor aflaţi în nevoie şi s-a arătat încântată de întâlnirea cu micuţii. Desigur, apariţia ei la acest eveniment de zi a fost la fel de reuşită ca cea de seara, când a purtat acea rochie strălucitoare a designerului indian Erdem.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 28:  Catherine, Duchess of Cambridge departs following visit to Ronald McDonald House Evelina London on February 28, 2017 in London, England.  (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Kate a făcut o impresie foarte bună cu apariţia ei

Însă, ce-am observat noi la ultimele ei apariţii în public este faptul că Ducesa a renunţat să mai poarte platforme. Ştim cu toţii cât de versatilă este garderoba lui Kate şi că aceasta preferă să poarte, adesea, un outfit lejer, la care să potrivească o pereche de încălţări cu platformă.

Ei bine, în ultima vreme n-am mai văzut-o purtând aşa ceva, şi mulţi spun că acest fapt se datorează doleanţei Reginei Elisabeta de a nu se mai purta platforme la apariţiile în public. Chipurile, bunica lui William s-ar fi impus în faţa lui Kate, ordonându-i să renunţe la platforme, căci nu sunt de... potrivite şi demne de o apariţie publică a unui cap încoronat.

kate-platforme
Obişnuia să poarte platforme

”Regina Elisabeta nu este fan al platformelor. Ea crede că nu sunt potrivite pentru femeile de la Casa Regală şi toată lumea ştie asta”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair. Mda, acesta să fie motivul pentru care a renunţat Kate la a le mai purta?

Modifică Setările