Royals

"Kate Middleton poate fi nemiloasă şi crudă, visând la momentul în care va fi regină!"

"Kate Middleton poate fi nemiloasă şi crudă, visând la momentul în care va fi regină!" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Toată lumea o priveşte pe Ducesa de Cambridge ca pe o membră ireproşabilă a familiei regale.

Şi aşa şi este, căci apariţiile ei oficiale sunt fără cusur. Cei care cunosc şi culisele palatului regal susţin că soţia lui William are şi o parte mai neplăcută, aproape crudă şi nemiloasă, pe care a făcut-o deja cunoscută în sânul familiei regale.

O sursă regală citată de presa britanică susţine că, pe lâîngă această latură nemiloasă, Kate ştie cum să-şi ţină capul plecat, conştientă că într-o zi va fi regină. Lucru care îi face pe cei care o cunosc în particular să susţină că aceasta este impenetrabilă şi focusată pe marele premiu: tronul Marii Britanii.

Jurnalista Anna Pasternak a citat această sursă regală în articolul ei din revista Tatler: Am petrecut mult timp alături de Kate şi pot să spun că este impenetrabilă. Nu există nimic care să-i placă sau să-i displacă. Are un simţ crud al supravieţurii, la fel ca toţi cei din familia de Windsor. Acesta este motivul pentru care este ireproşabilă. Îşi ţine capul plecat, deoarece marele premiu de a deveni regină este excelent.

Această sursă continuă şi susţine că ducesa o copiază întru totul pe suverana de 94 de ani a Angliei, Regina Elisabeta.

Toate aceste informaţii au apărut într-un articol amplu publicat în prestigioasa revistă Tatler, ediţia iulie-august, cu denumirea Catherine The Great

Modifică Setările