Gossip

Kate Middleton şi Prinţul George, la un loc de joacă din Londra!

de admin

Acum o lună şi câteva zile se năştea un nou vlăstar regal britanic. Prinţul William şi Ducesa de Cambridge deveneau părinţi pentru a doua oara. Odată încheiată toată agitaţia din jurul naşterii, familia regală s-a retras la reşedinţa din Anmer Hall pentru a se îngriji de Prinţesa Chalotte în linişte.

Şi cum la primul copil, Kate şi-a mai făcut apariţia tocmai la botez, ne-am fi aşteptat ca şi de data aceasta să se întâmple la fel. Se pare că ne-am înşelat. O sursă a declarat pentru publicaţia Hello că Ducesa şi cei doi copii ai săi se află deja în Londra.

Potrivit acelei surse, Ducesa de Cambridge a fost văzută la un loc de joacă din Londra, alături de fiul ei mai mare, Prinţul George, dar şi de două gărzi de corp. Totul se întâmpla într-o dimineaţă „ploioasă”, pe la ora 10:00, când Kate a profitat că nu este nimeni în parc pentru a se juca cu micuţul său. „Alergau şi se jucau de-a „monştrii”. Era singuri în parc.”, este ceea ce a declarat acea sursă.

Nu ştim dacă să dăm crezare sau nu acestor vorbe, însă dacă sunt adevărate înseamnă că avem şanse ca Ducesa de Cambridge şi cei doi copii ai săi să fie prezenţi la petrecerea dată în onoarea Reginei, pe 13 iunie.

Sursa foto: Twitter