Royals

Kate Middleton, scrisoare pentru Andy Murray. Ce i-a scris sportivului?

Kate Middleton, scrisoare pentru Andy Murray. Ce i-a scris sportivului?

În mai puţin de o săptămână începe turneul de la Wimbledon, iar britanicii sunt nostalgici. Aceştia îşi aduc aminte cu plăcere de finalele din 2013 şi 2016, câştigate de un jucător din Regatul Unit: scoţianul Andy Murray.

De victoria din 2013 a britanicului se leagă şi un moment mai puţin obişnuit. Acela a fost unul dintre puţinii ani în care Kate Middleton a lipsit de la faimosul turneu, ea fiind o prezenţă obişnuită în tribunele de la Wimbledon. „Eram gravidă şi urma să-l nasc pe Prinţul George. Doctorii mi-au spus că nu am voie să merg la meciurile de tenis“, a spus Ducesa de Cambridge la BBC.

Kate a adăugat că s-a simţit foarte prost că nu a putut să-l felicite personal pe Andy Murray, care a câştigat finala din 2013 în faţa lui Novak Djokovic: „După turneu, i-am scris de mână o scrisoare prin care mi-am cerut scuze că nu am fost în tribune şi l-a felicitat pentru victoria obţinută“. Ducesa de Cambridge a dezvăluit şi că mama ei este îndrăgostită de Roger Federer, adăugând: „Sper că nu se va supăra pe mine că am făcut public acest lucru. Oricum, cred că şi el ştie că mama îl iubeşte“.

Roger Federer este un apropiat al familiei Middleton, el şi soţia lui fiind prezenţi anul trecut la nunta din Pippa Middleton şi James Matthews.

Modifică Setările