Kate & William

Kate Middleton se implică în tensiunile dintre William şi Harry? „Detestă să îi vadă trişti“

Kate Middleton se implică în tensiunile dintre William şi Harry? „Detestă să îi vadă trişti“

Prinţul Harry şi Meghan Markle au stârnit un adevărat scandal după documentarul lor din Africa, difuzat de BBC, iar familia regală a reacţionat imediat, dacă ar fi să ne luăm după ce scriu jurnaliştii din Marea Britanie.

Printre cei care s-au arătat îngroziţi şi îngrijoraţi de afirmaţiile lui Harry, care a dezvăluit că s-a îndepărtat de fratele lui, s-au aflat Regina, Charles şi chiar William.

Cu toate că în public nu vor să recunoască faptul că Harry a făcut mai mult rău casei regale prin interviul său, membrii familiei regale nu sunt deloc de acord cu lucrurile pe care Prinţul le face. Potrivit celor de la US Weekly, şi Kate Middleton ar dori să se implice în acest scandal, însă preferă să stea retrasă, momentan.

„Deşi o îngrijorează fericirea lui Harry şi a lui Meghan, ea preferă să stea departe de dramă. Ea speră totuşi că William şi Harry vor lăsa trecutul în urmă. Detestă să îi vadă pe Markle şi Harry aşa de trişti“, a spus un apropiat de-al Ducilor de Cambridge pentru sursa citată.

Modifică Setările