Kate & William

Kate Middleton şi Prinţul William angajază specialist social media. Cât poţi să câştigi lucrând pentru ducii de Cambridge şi care e fişa postului

Kate Middleton şi Prinţul William angajază specialist social media. Cât poţi să câştigi lucrând pentru ducii de Cambridge şi care e fişa postului camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fanii regali au ocazia de a lucra cu ducii de Cambridge. Kate şi Will au nevoie de un specialist pe social media, cineva care să le gestioneze conturile de Instagram, Twitter şi YouTube.

Palatul Kensington a scos la concurs un post de specialist în comunicare digitală, pentru a administra conturile oficiale ale acestei familii regale. Persoana va trebui să sorteze imagini, să le încarce, să atragă angajament în social media şi, desigur, să actualizeze informaţiile legate de prinţul William, Kate Middleton şi copiii lor. Practic tot ce ajunge la presă trece prin condeiul acestui specialist, care va întocmi şi comunicatele de presă.

Iar partea cea mai interesantă este că acest specialist chiar îi va însoţi pe ducii de Cambridge în anumite călătorii în afara ţării.

Salariul nu este menţionat public, el se discută în privat, însă un post asemănător este remunerat cu 35.000 de lire sterline pe an.

Este descris şi candidatul ideal: ”de încredere, care are abilitatea de a gestiona informaţiile sensibile cu tact şi discreţie, tot timpul.”

Doritorii pot aplica până la data de 14 noiembrie.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările