Royals

Kate Middleton şi Prinţul William au trecut peste scandalul regal şi par mai binedispuşi ca oricând

Kate Middleton şi Prinţul William au trecut peste scandalul regal şi par mai binedispuşi ca oricând camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ducii de Cambridge îşi păstrează zâmbetele oficiale, în ciuda scandalului care a lovit, zilele acestea, Palatul Buckingham. 

Scandalul îl vizează pe unchiul Prinţului William, Prinţul Andrew, retras din calitatea lui oficială din casa regală din cauza legăturilor lui cu un miliardar american acuzat de proxenetism infantil. 

Ei bine, ieri după-amiază, Kate Middleton şi Prinţul William au fost gazdele unei recepţii la Palatul Kensington pentru nominalizaţii la gala Tusk Conservation Awards. Ducesa de Cambridge a arătat mai bine ca niciodată într-o rochie midi, în culoarea ei preferată, verde, o creaţie Beulah London. 

Fotografiile cu Kate şi cu William au fost postate pe contul oficial al Palatului Kenstington. După această recepţie, a urmat gala propriu-zisă, eveniment la care Prinţul William a apărut singur, Kate fiind obligată să rămână acasă cu copiii, deoarece unul dintre aceştia nu se simţea bine.