Royals

Kate Middleton şi Prinţul William sunt ca tine. Şi ei poartă, iarna, căciuli cu moţ!

Kate Middleton şi Prinţul William sunt ca tine. Şi ei poartă, iarna, căciuli cu moţ!

STOCKHOLM, SWEDEN - JANUARY 30: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge (C) arrive to watch a Bandy hockey match, where they will learn more about the popularity of the sport during day one of their Royal visit to Sweden and Norway on January 30, 2018 in Stockholm, Sweden. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Aflaţi într-un turneu de patru zile în Suedia şi Norvegia, ultimul înainte ca ducesa să dea naştere celui de-al treilea ei copil, Ducii de Cambridge au surprins prin ţinutele lor de iarnă alese pentru o vizită la un meci de hochei în Stockholm.

Kate Middleton, în special, a apărut foarte gros îmbrăcată pentru întâlnirea cu micii hocheişti suedezi, purtând o haină de iarnă de la Burberry, apres-ski-uri în aceeaşi nuanţă şi o interesantă căciulă cu moţ de blană, accesoriu pe care rar ne-a fost dat s-o vedem că-l poartă.

La rândul lui, Prinţul William a purtat şi el o căciulă de iarnă cu motive scandinave, geacă de iarnă şi bocanci, pentru un look total foarte cool.

Cei doi şi-au încercat chiar şi veleităţile de jucători de hochei, încercând să tragă la poartă cu crosa. Nu ştim dacă au avut şi ţintă, dar este clar că de distrat s-au distrat.

În cele două zile pe care le vor petrece în capitala regatului suedez, Kate Middleton şi Prinţul William vor avea ocazia să ia ceaiul alături de Prinţesa Victoria şi Prinţul Daniel la Palatul Haga, construcţie cu o vedere extraordinară la parcul cu acealşi nume, Haga.

Foto: Getty Images

Modifică Setările