Vedete

Kate Middleton, spectaculoasă în roşu, ca o zână de Crăciun

Kate Middleton, spectaculoasă în roşu, ca o zână de Crăciun camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ducesa de Cambridge a găzduit o slujbă de colinde la Westminster Abbey. Catherine a fost spectaculoasă în roşu.

Tradiţionalul program de Crăciun organizat de Ducesa de Cambridge, la Westminster Abbey, în Londra, a reunit familia regală britanică.

La slujba festivă au fost prezenţi şi părinţii ducesei, Carole şi Michael Middleton, precum şi fratele ei, James, şi sora ei, Pippa. Contesa de Wessex, Prinţesa Beatrice, Prinţesa Eugenie şi Zara şi Mike Tindall s-au numărat de asemenea printre invitaţi.

După atâtea încercări la care a fost supusă monarhia britanică în anul 2021, acest spectacol de colinde este un adevărat balsam pentru suflet.

Evenimentul poartă denumirea Together At Christmas şi elogiază munca tuturor britanicilor în pandemie.

Kate Middleton este o apariţie ca de fiecare dată, cu atât mai mult când îmbracă roşu. În ultima vreme, s-a arătat captivată de bucle, drept pentru care a apărut aşa la multe evenimente. Superba soţie a prinţului William a purtat o ţinută roşie, cu fundă la baza gâtului, de la Catherine Walker. Costul paltonului cu croială de rochie este estimat la preţul de 3.000 de lire sterline.

Kate Middleton a accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei cu safir şi diamante din colecţia Reginei Mame, cu o geantă MiuMiu din piele întoarsă purtată pentru prima dată în septembrie 2016 şi cu pantofi roşii cu toc.

Din păcate, Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani, nu a fost prezentă. Asta în pofida asigurărilor oficiale că suverana se simte bine, după ce a avut o serie de încercări de sănătate începând cu a doua jumătate a lunii octombrie.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările