Royals

Kate Middleton, surprinsă la gară printre navetişti. Ducesa a folosit transportul în comun pentru a ajunge la un eveniment regal!

Kate Middleton, surprinsă la gară printre navetişti. Ducesa a folosit transportul în comun pentru a ajunge la un eveniment regal! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Soţia Prinţului William a luat prin surprindere navetiştii britanici în ziua de 15 noiembrie, când a mers cu trenul ca restul celor aflaţi la gară, pentru a ajunge la un eveniment regal, în Norfolk.

Ducesa de 37 de ani şochează câteodată cu deciziile pe care le ia, însă într-un mod cât se poate de plăcut. Ea nu a apelat la elicopter sau alt mijloc de transport sofisticat şi scump, pentru a ajunge unde avea ea treabă, ci a mers cu trenul ca orice muritor de rând.

Nu mică le-a fost mirarea celor care au călătorit vineri cu trenul când au zărit-o pe Ducesa de Cambridge pe peronul din gară şi apoi printre navetiştii dintr-un tren absolut normal, nicidecum regal. Kate a mers, timp de trei ore, cu trenul Wherry Lines şi a coborât la staţia Norwich.   

Faimoasa mama a trei copii şi viitoarea regină consoartă a Marii Britanii a fost însoţită de anturajul ei obişnuit în călătorie, însă niciunul dintre angajaţii ei nu a atras atenţia în mod special asupra clientului lor VIP şi nici nu a pretins condiţii speciale pentru membra familiei regale britanice.

Modifică Setările