Royals

Kate Middleton, surprinsă plimbându-l pe prinţul Louis în grădinile de la Kensington

Kate Middleton, surprinsă plimbându-l pe prinţul Louis în grădinile de la Kensington

LONDON, ENGLAND - APRIL 23: Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge depart the Lindo Wing with their newborn son at St Mary's Hospital on April 23, 2018 in London, England. The Duchess safely delivered a boy at 11:01 am, weighing 8lbs 7oz, who will be fifth in line to the throne. (Photo by John Stillwell - WPA Pool/Getty Images)

A devenit mamă pentru a treia oară pe 23 aprilie, aducându-l pe lume pe prinţul Louis, iar de curând Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce îl plimba pe micuţ prin grădinile de la Palatul Kensington.

Fotografiile au fost surprinse acum câteva zile, chiar înainte de nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle, aceasta fiind prima dată când ducesa a fost văzută după ce a pozat cu bebeluşul în braţe în faţa maternităţii St Mary. Ieri, ducesa de Cambridge a marcat prima apariţie publică, dar cu câteva zile îninte se plimba relaxată la Kensington.

Kate a fost fotografiată împingând la căruciorul în care se afla micuţul prinţ Louis, lângă ea fiind prinţesa Charlotte, dar şi bona copiilor, Maria Teresa Turrion Borrallo. Îmbrăcată într-o rochie burgundy de la un brand care produce haine pentru gravide, Seraphine Maternity, aceeaşi rochie pe care a purtat-o şi când era însărcinată cu George în 2013, şi cu ochelarii de soare la ochi, Kate a fost fotografiată în timpul plimbării prin grădinile de la Kensington. Micuţul Louis în vârstă de 25 de zile era aşezat într-un cărucior, acelaşi pe care l-a avut şi prinţul George.

Foto: Instagram, Getty Images