Royals

Kate Middleton, verde din cap şi până în picioare de St. Patrick`s Day! Ducesa de Cambridge, mai veselă ca oricând

Kate Middleton, verde din cap şi până în picioare de St. Patrick`s Day! Ducesa de Cambridge, mai veselă ca oricând camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Că o fi de la vremea frumoasă din Londra pe care au prins-o şi care e destul de rară, să fi fost de la berea Guiness cu care s-a desfătat, cert e că, ieri, am văzut o Ducesă de Cambridge mai veselă şi mai stylish ca oricând!

Ca-n fiecare an, Kate şi William au fost prezenţi la festivităţile de St. Patrick`s Day. Kate, îmbrăcată în verde din cap şi până în picioare, iar William purtând uniforma militară, Ducii de Cambridge i-au făcut pe toţi să zâmbească şi să se bucure de o aşa zi frumoasă în Hounslow, West London.

Kate a purtat, evident, o ţinută semnată de designerul ei preferat, Alexander Wang, pe care a potrivit-o cu o pălărie de tip fascinator şi o pereche de cercei cu smaralde. O ţinută extrem de stylish, şi-n ton cu evenimentul. Apropo de eveniment, Kate şi-a făcut treaba şi a oferit, după parada militară, ofiţerilor trifoi, obicei care datează din 1901.

Kate s-a asigurat şi că mascota gărzilor, câinele Domhnall, poartă cu mândrie trifoiul, simbolul St. Patrick`s Day. Ulterior, cei doi soţi au fost invitaţi să se bucure cumsecuvine de acest eveniment, gustând din berea Guiness. Ducesa a fost extrem de glumeaţă şi le-a povestit tuturor că se bucură ca poate face asta acum, dat fiind faptul că anul trecut era însărcinată cu Prinţul Louis.

foto: Getty Images

Modifică Setările