News

Kate Moss şi Gigi Hadid într-un pictorial fără vârstă

Kate Moss şi Gigi Hadid într-un pictorial fără vârstă

Una are 22 de ani şi o carieră promiţătoare în lumea modei, cealaltă este deja un icon în industria fashion la cei 44 de ani ai săi. Kate Moss şi Gigi Hadid au avut ocazia să pozeze pentru prima dată împreună, pentru acelaşi brand, iar fotografiile sunt uimitoare.

Imaginile alb-negru dezvăluie mai degrabă două femei care par surori şi nu unele pe pe care le despart 22 de ani. Două dintre cele mai cunoscute modele din lume şi-au unit forţele pentru noua campanie Stuart Weitzman, lăsându-se fotografiate naturale, fără machiaj, cu părul răvăşit şi în lenjerie intimă. Au dovedit încă o dată că îşi merită statutul de supermodele şi că aparatele de fotografiat le iubesc.

Kate şi Gigi arată cu adevărat uimitor în acest shooting, alături de un alt tânăr sexy, modelul Jordan Barrett. Gigi s-a ridicat la înălţimea prestanţei lui Kate, iar Kate a arătat la fel de fresh ca mai tănăra sa colegă de breaslă, completându-se perfect în faţa camerelor.

Desigur, dacă ne uităm la fotografiile cu Kate Moss de la evenimentele recente nu avem cum să trecem cu vederea peste ridurile de expresie tot mai vizibile pe faţa vedeteli, riduri care au dispărut miraculos în aceste fotografii. Semn că Photoshop şi specialiştii în editare foto şi-au făcut treaba ca la carte, făcând aproape inexistentă linia dintre prospeţimea lui Gigig şi un model de vârsta a doua precum Kate.

În 2016 apărea cu riduri în zona ochilor.

Foto: Instagram

Modifică Setările