News

Kate şi Meghan, la meciul Simonei Halep de ieri. Cine a învins la puncte pe plan vestimentar?

Kate şi Meghan, la meciul Simonei Halep de ieri. Cine a învins la puncte pe plan vestimentar? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Finala de la Wimbledon, câştigată de Simona Halep, a fost în centrul atenţiei nu numai datorită meciului senzaţional făcut de tenismena română, ci şi pentru că, în tribune, s-au aflat şi două membre importante ale familiei regale britanice – Kate Middleton şi Meghan Markle.

Cele două cumnate regale au fost prezente la finala de ieri de la Wimbledon, făcându-şi apariţia în tribune la fix un an de la prima lor apariţie comună la compionatul de tenis. Ducesa de Cambridge şi Ducesa de Sussex au atras toate privirile atât pentru că au părut că se înţeleg foarte bine (în ciuda zvonurilor că există o animozitate între ele), cât mai ales pentru că au avut amândouă nişte ţinute pe placul tuturor.

Soţia Prinţului William şi mama a trei copii a arătat superb în rochia de un verde smarald, la care a accesorizat o poşetă şi pantofi nude, în timp ce soţia Prinţului Harry o optat pentru o cămaşă albă şi o fustă plisată cu imprimeu intens.

Cu toţii ştim că Meghan s-a aflat la campionatul de tenis pentru a-şi susţine prietena apropiată, adică pe Serena Williams, însă iată că faimoasa jucătoare de tenis a fost învinsă, fără drept de apel, de către jucătoarea noastră, Simona Halep, mult mai în formă decât sportiva de culoare.

Kate a venit la evenimentul sportiv şi cu sora ei, Pippa Middleton, o altă mare amatoare de tenis, care a trăit fiecare moment la intensitate maximă.

Finala de ieri, de la Wimbledon, a fost prima dată, pe anul acesta, când Kate şi Meghan au mers împreună la un meci de tenis, cele două ducese fiind prezente în tribune, luna acesta, la meciuri diferite. Pe 2 iulie, Middleton a preferat să vadă meciul dintre Harriet Dart şi Christina McHale, pentru ca, două zile mai târziu, Markle să meargă la meciul prietenei ei, Serena, cu Angelique Kerber.         

foto - Getty Images