Case Regale

Kate şi William din Himalaya sunt din nou părinţi. Fotografii adorabile cu noul bebeluş regal

Kate şi William din Himalaya sunt din nou părinţi. Fotografii adorabile cu noul bebeluş regal camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Poate că vorbim de un regat mic, dar suveranii acestei mici ţări asiatice de la poalele munţilor Himalaya sunt buni prieteni cu Ducii de Cambridge.

Este vorba despre Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck şi Regina Jetsun Pema, cei doi devenind pentru a doua oară părinţi, şi anume pe 19 martie. Regii Bhutanului mai au un băieţel în vârstă de patru ani, pe moştenitorul regal Jigme Namgyel.

Palatul regal din Bhutan a făcut publice o serie de fotografii cu familia întregită, la circa două luni de la venirea pe lume a celui de-al doilea băieţel al tânărului cuplu.

Simpaticele fotografii în care părinţii şi copiii apar îmbrăcaţi în costume tradiţionale au fost realizate pe 29 mai, în grădina plină cu flori a palatului regal din Thimphu.

Spuneam că suveranii acestui regat sunt foarte tineri, Regina Jetsun urmând să împlinească 30 de ani în această săptămână, mai exact pe 4 iunie.

Frumoasa asiatică s-a căsătorit cu regele Bhutanului în luna octombrie a anului 2011.

Foto: Instagram