Royals

Kate şi William, o felicitare de Crăciun cu un Prinţ Louis adorabil!

Kate şi William, o felicitare de Crăciun cu un Prinţ Louis adorabil!

Interesantă alegere pentru felicitarea de Crăciun din partea familiei de Cambridge!

În sensul că această nouă fotografie de familie, foarte adorabilă, ce-i drept, are parte de un decor mai degrabă tomnatic decât festiv, ca pentru Sărbătorile de iarnă.

Tabloul cu Prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii ai lor, George, Charlotte şi Louis a fost realizat la reşedinţa Anmer Hall din Norfolk, iar vedeta fotografiei este, cu siguranţă, Prinţul Louis, în vârstă de doar şapte luni, care apare pentru a doua oară într-o poză oficială, fără să le luăm în considerare pe cele de la naştere şi botez.

Îmbrăcaţi în ţinute casual, în pulovere şi blugi, Kate, William şi cei mici apar cât se poate de relaxaţi, Prinţul George (5) fiind cel mai greu de stăpânit, se pare, la poză.

La rândul lor, Harry şi Meghan Markle au dat publicităţii o fotografie de la nunta lor de pe 19 mai, în care aceştia apar stând cu spatele şi privind un magnific foc de artificii.

Cât despre Charles şi Camilla, felicitarea lor de Crăciun este şi mai informală: ei doi, stând pe o bancă, în grădina reşedinţei de la Clarence House. 

Comentarii

Modifică Setările