Vedete

Kate Winslet are o abilitate ciudată. Ce a făcut la cele mai recente filmări?

Kate Winslet are o abilitate ciudată. Ce a făcut la cele mai recente filmări?

A absentat la premiile BAFTA, însă are o scuză bună: actriţa se pregăteşte pentru noua ei peliculă, ”Avatar 2”, în care va avea un rol surprinzător.

Potrivit regizorului peliculei, respectiv James Cameron, Kate Winslet a uimit la filmări cu o abilitate surprinzătoare. Într-una dintre scenele filmate, actriţa câştigătoare a unui premiu Oscar trebuia să-şi menţină respiraţia sub apă, un timp destul de îndelungat.

Ei bine, actriţa nu numai că a reuşit să facă asta, dar a şi impresionat cu timpul îndelungat în care a făcut asta. Kate a rezistat nu mai puţin de 7 minute şi jumătate sub apă, fără echipament special.

”Era foarte încântată să filmeze sub apă şi cred că şi-a ţinut respiraţia timp de şapte minute şi jumătate. Nu neapărat într-o scenă, ci în timpul antrenamentului pentru respectiva scenă. Ea a filmat, de regulă, scene de 2-3 minute, în apă şi sub apă”, a declarat regizorul peliculei.

Abilitatea actriţei este una impresionantă, dat fiind faptul că recordul deţinut pentru ţinut respiraţia sub apă este de 24 de minute şi 3 secunde şi îi aparţine lui Aleix Segura Vendrell, din 2016, potrivit cărţii recordurilor.