News

Kate Winslet, de la sex simbol pe Titanic, la model XXL. Actriţa a trecut prin schimbări radicale

Kate Winslet, de la sex simbol pe Titanic, la model XXL. Actriţa a trecut prin schimbări radicale

Kate Winslet nu mai este sirena de pe Titanic. La 22 de ani de la premiera filmului care a făcut-o celebră, actriţa s-a rotunjit vizibil şi pare sugrumată de celulită.

Kate a avut probleme cu greutatea şi în adolescenţă, dar la un moment dat părea că are toate şansele să câştige această bătălie. Talia ei de viespe s-a rotunjit însă vizibil odată cu trecerea anilor şi datorită sarcinilor care au urmat, iar formele ei de altădată au devenit poveste.

‘’Ca adolescentă nu m-am simţit niciodată atractivă. Acest tip de gândire te însoţeşte pentru tot restul vieţii", declara actriţa cu câţiva ani în urmă.

Kate Winslet este de câţiva ani vegetariană, dar nici acest stil de viată nu i-a netezit drumul către silueta mult visată. ''Frigiderul nostru este întotdeauna plin de spanac, kale, castraveţi etc.. Eu sunt vegetariană şi soţul meu este vegan, aşa că în casa noastră există o mulţime de preparate bazate pe plante’’, mărturisea starul american într-un interviu.

Cu toate că rolurile pe care le-a bifat i-au adus milioane de dolari în cont, diva ocoleşte clinicile de înfrumuseţare şi nu pare interesată de retuşurile estetice. Ba mai mult, nici dietele draconice nu i-au făcut cu ochiul."Nu am vrut să slăbesc brusc doar pentru un rol. Am considerat că un look natural ma va prinde mult mai bine", mărturisea ea.

 

Modifică Setările