News

Kate Winslet îşi scoate pălăria!

de admin

Actriţa îşi va lansa o carte cu totul specială. Intitulat The Golden Hat, tomul are la bază o idee originală. Kate le-a cerut mai multor celebrităţi să-şi realizeze un autoportret purtând o anume pălărie, una fermecată, aceeaşi care a fost transmisă de la vedetă la vedetă.

Printre starurile care au acceptat invitaţia lui Kate se numără Jude Law, Meryl Streep, Marion Cotillard, Liev Schreiber, Naomi Watts, Ben Stiller, Christina Aguilera, Demi Moore, Javier Bardem, Kevin Bacon şi Julianne Moore. În plus, autoarea le-a cerut acestora să scrie primele cuvinte pe care le-ar rosti, dacă şi-ar recăpăta capacitatea de-a comunica după ani de tăcere.

Kate a fost inspirată să realizeze această carte după ce anul trecut şi-a împrumutat vocea pentru un documentar HBO despre autism. Materialul cu pricina spune povestea unui băiat pe nume Keli Ericsdottir, care suferea de o formă gravă de autism – dar care a reuşit să ajungă să comunice cu lumea înconjurătoare şi care acum scrie poeme. Unul dintre acestea vorbeşte despre o pălărie cu puteri magice, care vindecă un băiat autist – este poemul care a stat la baza cărţii lui Kate Winslet. Toate încasările din vânzarea cărţii vor lua calea fundaţiei caritabile care luptă împotriva autismului, The Golden Hat Foundation, înfiinţată de Kate.

Foto: Northfoto

Modifică Setările