WP no category

Katherine Jackson rupe tăcerea: „Michael era dependent de operaţiile estetice”

Katherine Jackson rupe tăcerea: „Michael era dependent de operaţiile estetice”

Mama regretatului cântăreţ a acceptat invitaţia la dialog pe care i-a făcut-o Oprah Winfrey şi a confirmat, în cadrul unui interviu cu vestita moderatoare, ceea ce bănuiam până acum cu toţii: MJ avea mari complexe de inferioritate, de care încerca să scape cu ajutorul intervenţiilor chirurgicale.

Îndurerata mamă a megastarului a preferat până acum să nu comenteze viaţa şi dispariţia lui Michael Jackson. Însă Katherine s-a răzgândit de curând şi a ales să vorbească deschis despre celebrul său fiu, într-o ediţie specială a emisiunii „Oprah”, care a fost filmată în casa familiei Jackson din California. Katherine s-a emoţionat imediat ce a început să povestească despre lipsa de încredere în sine pe care o avea copilul ei. „El spunea «Sunt atât de urât, nu vreau să mă vadă lumea aşa!». Iar eu încercam să-l conving de contrariu, dar în zadar. Pentru o mamă, toţi copiii ei sunt frumoşi, indiferent de felul cum arată”, şi-a început ea destăinuirile. Cu toate că Michael primea încurajări din partea celor apropiaţi, nimeni n-a putut să-l convingă să renunţe la procedurile de schimbare a aspectului său. „Într-o bună zi, i s-a pus pata şi a plecat de acasă. Până să descopăr eu unde era, el deja aprobase intervenţia chirurgicală de remodelare a nasului. Cred că se furişase, ca să nu apuc eu să-l opresc din drum. Era atât de nefericit! Se credea atât de urât!”.
Înfăţişarea lui Michael a cunoscut multe modificări pe parcursul vieţii lui, dar nimeni n-a ştiut numărul operaţiilor estetice pe care el le făcuse. „A făcut mai mult de două, dar se simţea ruşinat ca să recunoască. Mă uitam la nasul lui câteodată şi îmi părea subţire ca o scobitoare. Eu am zis dintotdeauna că ajunsese să fie prea mic. Am tot auzit de oameni care au devenit dependenţi de operaţiile estetice şi cred că asta i s-a întâmplat şi lui: a început prin a-şi retuşa trăsăturile, apoi nu s-a mai putut opri.”

Nu numai mama regretatului Rege Pop a fost de acord să vorbească despre cântăreţ, ci şi tatăl acestuia a acceptat să dea detalii despre relaţia pe care a avut-o cu Michael. „Nu cred că-i era frică de mine. Dacă se temea de ceva pe lumea asta era ca nu cumva să greşească cu ceva, pentru că urma să-l admonestez pentru eşecul său. Doar îl certam, nu-l şi băteam. Nu am dat niciodată în el, precum a insinuat presa”, a declarat Joe. Soţia sa, care a fost alături de tatăl vedetei pe întreaga perioadă a interviului, l-a pus pe Joe să recunoască faptul că obişnuia să-i disciplineze pe copii cu o curea: „Trebuie să spui adevărul şi să recunoşti că asta-i metoda pe care o folosesc negrii ca să-şi educe copiii. El a folosit o bretea.” Într-un final, acesta a admis că partenera lui de viaţă a spus adevărul, dar a ţinut să precizeze că nu-i pare rău nici în ziua de azi de modul cum şi-a crescut copiii. „Nu regret bătăile, pentru că atingându-i din când în când i-am învăţat să evite problemele şi să nu ajungă la închisoare din cauza belelelor în care ar fi intrat. Bătăile pe care le-am dat copiilor mei le-au format acestora coloana vertebrală”.

foto: Northfoto