News

Kathleen Turner, distrusă de un divorţ pe care nu şi l-a dorit. Cum au încercat trei actori celebri să se culce cu ea

Kathleen Turner, distrusă de un divorţ pe care nu şi l-a dorit. Cum au încercat trei actori celebri să se culce cu ea camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Kathleen Turner şi-a dorit să se căsătorească o singură dată şi să rămână cu bărbatul ales până la sfârşitul vieţii. Actriţa a vrut cu adevărat să fie fericită cu soţul ei, dar, după 23 de ani, cuplul a divorţat. Care a fost motivul despărţirii lor dureroase, nimeni nu ştie cu adevărat.

Povestea de dragoste dintre Kathleen Turner şi Jay Weiss

Nu-i place când oamenii văd în ea o femeie singură”, deşi admite că nu se va mai recăsători din nou după ce a divorţat de Jay Weiss.

Kathleen s-a măritat cu dezvoltatorul imobiliar Jay Weiss în 1984. Cei doi au avut împreună o fată. Kathleen era atât de îndrogostită de cel ce îi devenise soţ încât şi-a transformat viaţa într-un şir lung de compromisuri. A preluat religia soţului său evreu. Ba chiar, a fost de acord să îşi crească fiica în iudaism.

Kathleen Turner şi Jay Weiss erau un model pentru toţi cei care îi vedeau împreună. Păreau fericiţi, dar  nimeni nu ştia ce se întâmpla, cu adevărat, în spatele uşilor închise. Când cei doi şi-au anunţat divorţul, după 23 de ani de mariaj, unul aparent perfect, toată lumea a fost şocată..

Deşi divorţul este întotdeauna un lucru dureros, Turner admite că ea şi Weiss s-au separat în termeni amiabili.

„Suntem cei mai buni prieteni”, spunea actriţa.

Încă afectată de ruptură, Kathleen a mărturisit că a făcut acest pas cu toată convingerea, dar că nu are de gând să se mai căsătorească vreodată. Actriţa a explicat că a încercat acest rol o singură dată, că a crezut în el cu toată puterea, dar că la sfârşitul mariajului s-a simţit rănită.

”Nu cred că vreau să mă căsătoresc din nou. Nu trebuie să mai fac asta, pentru că nu voi mai avea copii şi cred că acesta este în primul rând scopul căsătoriei, dorinţa de a proteja un copil”, mărturisea ea.

Turner recunoaşte că fiica ei este prioritatea ei majoră în viaţă şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu în fiecare zi pentru o astfel de binecuvântare.

Chiar dacă astăzi e doar a palidă imagine a ceea ce a fost odată, actriţa nu este adepta operaţiilor estetice.

 

„Faye Dunaway mi-a spus odată că, dacă nu voi începe chirurgia plastică până la 40 de ani, va fi prea târziu. Şi am spus: „Bine, nu o voi face atunci”.

Actriţa dă ca exemplu o artistă celebră.„Nu vreau să fiu ca Cher şi faţa să nu mi se schimbe niciodată. În acest moment cred că îmbătrânesc destul de bine".

„Am fost considerată un simbol sexual doar pentru o perioadă”, spune Kathleen. „A trecut destul de repede. Puterea mea de seducţie a fost într-adevăr un atu, dar asta nu mi-a controlat deloc alegerile”.

 

Şi-a dat seama de asta când Michael Douglas - cu care a jucat în trei filme de succes - Jack Nicholson şi Warren Beatty au început să o sune, dar nu pentru pentru a-i arăta Hollywood-ul, ci pentru că fiecare îşi dorea să se culce cu ea, aşa că se instaurase o oarecare competiţie. Niciunul dintre ei nu a făcut-o.

 
 

 

 

Modifică Setările